logo

Salgó polc csavarmentes kivitelben, kapcsolható, csavar nélkül összeállítható Salgó polcos állványrendszer raktári készletről, szinte azonnal szállítható, felszerelhető és használatba vehető. Megoldás a tárolási problémáira!

Salgó polc csavaros kivitelben

csavarosHagyományos salgó polc, vagy salgó polc csavaros kivitelben tárolási problémák gyors megoldására

Tovább...

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

Tovább...

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

Tovább...

Festett salgó polc csavarmentes kivitelben

festett intro Ott ajánljuk, ahol elegánsabb, korszerűbb polcrendszert szeretnénk telepíteni.

Tovább...

Kétféle hajtást különböztetünk meg: - hajtókaros, illetve elektromos. Gördíthető állványrendszereink polcos felépítményeink standard magassága lehet 2 m; 2,5 m; 3 m -  ezek a polcok iratokkal megrakva is viszonylag könnyen eltolhatók. A gördíthető állvány alvázai lehetnek akár 6 méteresek is. Legerősebb gördíthető alvázhajtásunkkal max. 45 tonna irattömeg tolható el.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

A hajtás áttételét úgy választjuk meg, hogy az átlagos fizikumú hölgyek számára is könnyen mozgatható legyen a terhelt gördíthető állvány is. A könnyű gördíthetőség érdekében a súrlódásnak a kerék és a sín között minél kisebbnek kell lennie. A gördíthető állvány mozgatásának megoldása a padlóba süllyesztett lánc, és az annak szemeibe kapaszkodó lánckerék jelenti. A lánckerék a gördíthető állványban végig futó tengely segítségével képes megfelelő erőt közvetíteni a gördíthető állvány mozgatásához.

Alváz gördíthető állványhoz      Alváz gördíthető állványhoz      Alváz gördíthető állványhoz