logo

Salgó polc csavarmentes kivitelben, kapcsolható, csavar nélkül összeállítható Salgó polcos állványrendszer raktári készletről, szinte azonnal szállítható, felszerelhető és használatba vehető. Megoldás a tárolási problémáira!

Salgó polc csavaros kivitelben

csavarosHagyományos salgó polc, vagy salgó polc csavaros kivitelben tárolási problémák gyors megoldására

Tovább...

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

Tovább...

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

Tovább...

Festett salgó polc csavarmentes kivitelben

festett intro Ott ajánljuk, ahol elegánsabb, korszerűbb polcrendszert szeretnénk telepíteni.

Tovább...

Sínrendszer gördíthető állványhozA gördíthető állvány kiváló működésének egyik feltétele a sín. A sínrendszer szakszerű telepítése, szintezése a gördíthető állvány tökéletes működésének záloga. Egy hibásan elnagyolva telepített sínrendszer sok bosszúságot és balesetveszélyt hordoz.

A gördíthető állvány sínjei általában horganyzott, fényes felületűek. A sínek között megkülönböztetünk támasztó és vezető síneket. A vezetősínek speciális kialakításúak és illeszkednek a gördíthető állvány kerekeinek geometriájához. A vezető és támasztó sínek szerkezetén nincs olyan horony, melyek elszennyeződése a könnyű futást akadályozná

A minimális gördülési ellenállásnak köszönhetően a gördíthető állvány mozgatása egyedülállóan könnyű.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

A gördíthető állvány sínrendszerét többféle módon alakíthatjuk ki.

  1. Sínrendszer gördíthető állványhozA már korábban elkészült födémszerelő betonjára telepítjük a méretpontosan beállított gördíthető állvány sínjeit, majd állítócsavarok és finomhézagolók segítségével beszintezzük. Ez után a sínek alatti hézagot zsugorodásmentes habarccsal töltjük ki. A végleges betonnal való feltöltés az építőipari cég által a sínek felső élén történő lehúzással történhet, így biztosítható, hogy a sínek sehol sem emelkednek ki a padozatból..
  2. A sínek a meglévő padozatra is telepíthetők. Ekkor botlásgátló lemezek felszerelését ajánljuk, hogy a baleseteket elkerülésének érdekében. A gördíthető állvány ez által szinte bármilyen környezetben felépíthető. Felmerülő igény esetén, a gördíthető állványrendszert akár áttelepíthetjük por, építési törmelék, vésés és betonozás nélkül.